Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llenties estofades amb xoriço
Rentar i ratllar el tomàquet. Reserveu-ho.
Tallar els xoriços a trossos mitjans. Reserveu-ho.
Escalfar una mica d'oli en una olla i escalfar les cebes i l'all a foc mitjà. Salpebreu-ho.
Desglaçar amb el vi negre i pujar-hi el foc perquè s'evapori l'alcohol.
Incorporeu-hi la resta de les verdures. Barrejar i coure durant uns minuts a foc mitjà.
Afegir el tomàquet ratllat i coure un parell de minuts més. Salpebreu-ho.
Incorporar les llenties, les rodanxes de xoriço, el brou, el llorer i un pessic de les espècies (cúrcuma, comí i pebre vermell). Coure durant 45-50 minuts a foc mig-baix tapat, i anar retirant l'escuma (desescumar). No cal remenar constantment. Transcorregut el temps, deixeu reposar durant 5 minuts fora del foc.
Per emplatar, servir les llenties estofades amb xoriço en un plat fondo i empolvorar una mica de julivert picat per sobre.
Que fàcil que és menjar bé