Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rotllets d'espinacs i bròcoli farcits de verdures i lluç
Escalfar una mica d'oli en una paella i escalfar les cebes i els alls a foc mitjà. Salpebrar
Desglasar amb el vi blanc i pujar el foc perquè s'evapori l'alcohol.
Incorporar els espinacs i el bròcoli. Coure tot junt durant 7-9 minuts.
Triturar amb un processador d'aliments l'elaboració anterior afegint els ous i un polsim de sal i pebre. Processar fins a obtenir una massa líquida.
Cobrir una safata de forn amb paper vegetal i incorporar la meitat de la massa. Estendre-la bé perquè quedi fina i enfornar durant 15 minuts a 180 °C. Repetir el procés amb l'altra meitat de la massa. Refredar i reservar.
Escalfar una mica d'oli en una paella i saltejar les verdures per a wok i els bolets durant 6-8 minuts a foc mitjà.
Desglasar amb la salsa de soja i pujar el foc durant un parell de minuts. Reservar.
Enfornar els lloms de lluç amb un raig d'oli i un polsim de sal i pebre, durant 8-10 minuts a 200 °C. Refredar, esmollar i reservar.
Estendre una mica de la salsa per a peix per sobre de la massa d'espinacs i bròcoli. Afegir, en un lateral, la meitat del saltat de verdures amb bolets i la meitat del lluç esmicolat. Enrotllar estrenyent bé i tallar en trossos mitjans. Repetir el procés amb l'altra massa.
Per a emplatar, servir els rotllets d'espinacs i bròcoli amb lluç en un plat i empolvorar una mica de sèsam blanc.
Que fàcil que és menjar bé