Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Paella de gambó amb bolets i carxofes
Fem honor al sentit alimentari del concepte paella... un plat complet en si mateix que aporta proteïnes (gambó), verdures (bolets, tomàquet, carxofes, ceba), els hidrats de carboni de l'arròs, a més d'oli d'oliva. Gràcies a les bases de cuina La Sirena, pots aconseguir que aquesta paella estigui llesta en mitja hora... ja tens el sofregit, el fumet, les verdures i el marisc, llest per cuinar!
Escalfa una paellera a foc mitjà-fort. Afegeix-hi les carxofes directament congelades i salteja 1-2 minuts amb oli, sal i pebre.
Afegeix-hi el sofregit directament congelat. Abaixa el foc i espera que estigui calent. Afegeix-hi els bolets i l'arròs. Ofegar a foc mitjà fins que l'arròs estigui daurat (2 min.)
Escalfeu un sobre de fumet per persona amb 200ml d'aigua fins a bullir. Escalfa novament la paellera de l'arròs i mulla amb tot el fumet. Continua cuinant a foc fort 4-5 minuts.
Abaixa el foc i afegeix els gambons australs directament congelats. Continua cuinant a foc baix 6-7 minuts, aparta del foc, tapa i deixa reposar 3 minuts més.
Que fàcil que és menjar bé