Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Saltejat amb bacallà i ou estrellat
Una fórmula equilibrada per gaudir de tota la untuositat d'uns ous "estrellats" incorporant dues verdures llestes per cuinar que mariden molt bé tant amb el bacallà com amb els ous. A nivell nutricional no hi falta res: proteïnes d'alt valor biològic, energia en forma d'hidrats de carboni de patates, fibra. Pots afegir una peça de fruita a les postres o, si ho prefereixes, acompanyar amb una amanida verda.
Preu net de la ració 2,86€
Presenta els espinacs directament congelats en un bol apte per a microones. Cobreix i cuina 4-5 min. a potència mitjana-baixa (500 W). Passa el contingut a un colador i eixafa amb una cullera per eliminar l'excés de líquid.
Escull un plat pla apte per a microones. Presenta les patates directament congelades a la base, cobreix i escalfa a microones 4-5 min. a potència mitjana-alta (650 W).
Mentrestant escalfa una paella ampla a foc mitjà i salteja els espàrrecs directament congelats amb oli, sal i pebre (2 min.) Un cop daurats afegeix els espinacs i ofega a foc mitjà fins que estiguin ben cuinats. Baixa el foc al mínim i suma-li el esmicolat de bacallà. Aparta-ho del foc, tapa-ho i espera 2 minuts. Mentrestant fregeix un ou de gallina. Recupera les patates i reparteix el saltejat de bacallà, espàrrecs i espinacs a sobre. Finalment "estrella-li" l'ou.
Que fàcil que és menjar bé