Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Corvina, bròcoli i espàrrecs
Aquesta és una recepta rica en fibra i greixos saludables, amb les racions de verdura i proteïnes ben cobertes. En cas que vulguis dotar-la d'un poder calòric superior, pots afegir un hidrat de carboni: patates (150g), llegums (100g), pasta (100g) o simplement dues llesques de pa (80g).
Preu net de la ració 4,67€
Cuina la BARREJA DE BRÈCOL I COLIFLOR directament congelada al vapor, 6-8 minuts.
Mentrestant rehidrateu els tomàquets secs 4-5 minuts en aigua calenta i feu una vinagreta amb l'oli d'oliva verge extra, la farigola i el vinagre de Mòdena. Un cop rehidratats, talla el tomàquet sec a daus i incorpora-ho a la vinagreta.
Escalfa una planxa a foc fort. Salpebreu la PORCIÓ DE CORVINA i daureu-la amb una mica d'oli 1 minut per cada costat (4), començant per la pell, perquè quedi ben cruixent. A la meitat del procés afegeix els ESPÀRRECS TANCADORS directament amb congelats a la planxa i afegeix sal, pebre i un pèl d'oli. Gira'ls al cap d'un minut i al cap d'un altre minut tot estarà al punt.
Presenta els ESPÀRRECS al plat i la PORCIÓ DE CORVINA a sobre. Al costat, LA BARREJA DE BRÈCOL I COLIFLOR. Salsegeu el conjunt amb la vinagreta de tomàquet i farigola.
Que fàcil que és menjar bé