Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç i gambons amb salpicó de verdures
Un menú complet que, a més, és una oportunitat per descobrir nous ingredients com el miso, un ferment de soja japonès de potent sabor umami i d'acció probiòtica com altres ferments naturals (iogurt, xucrut). Comença a introduir algues a la teva dieta, una font excel·lent de vitamines, fibra i minerals.
Preu net de la ració 3,69€
Rehidrata les algues en aigua tèbia/calenta 8-10 minuts.
Cuina el bròquil i les pastanagues al vapor directament congelades (4-5 min). Deixa-ho refredar.
Bat el miso amb una part de la maionesa fins que s'hagi dissolt completament. Afegeix-hi la resta, bat. Pica una part de les algues. Afegiu-la.
Escalfa una paella ampla a foc mitjà. Saltejeu l'edamame directament congelat amb una mica d'oli d'oliva 1 min. Tapa i deixa cuinar a foc lent 3-4 minuts més.
Regenera els saquets d'ARRÒS BLANC al microones sense punxar-lo ni obrir-lo. Programa 2-3 minuts a potència alta.
Escalfa una planxa a foc mitjà-alt. Posa sal i pebre a la RODALLA DE LLUÇ AUSTRAL i daura-la amb una mica d'oli d'oliva, 1 minut per cada costat.
A la mateixa planxa, els GAMBONS (3) ja descongelats, ½ minut per cada costat, posa sal i pebre al final.
Col·loca el lluç al centre del plat. Recolza-hi dos gambons. Presenta les verdures barrejades amb les algues al costat, la maionesa de miso i cada bol d'arròs a part. Decora amb llavors de sèsam blanc i negre.
Que fàcil que és menjar bé