Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cassola de rap i gambó
Un menú de plat únic i de gran valor alimentari. La combinació de llegums (faves) i cereals (arròs) ens aporta energia i proteïnes d'alt valor biològic de manera completament natural. Treu tot el suc a les possibilitats de les verdures de La Sirena que ja vénen netes, tallades i a punt per cuinar directament congelades. Com a premi, a més, les nostres saboroses cloïsses blanques que sempre s'obren bé, ja cuites i pasteuritzades.
Preu net de la ració 5,77€
Escalfa una cassola ample a foc fort. Daura els GAMBONS (3) tan sols 30 segons perquè l'oli prengui el seu sabor. Abaixa el foc i afegeix 2 glaçons d'ALL TROSSEJAT directament congelats. Un cop dissolts i cuinats afegeix 1 cullereta de nyora trossejada. Ofega uns segons.
Afegeix el pebrot tricolor directament congelat i puja el foc perquè es daurin i evaporin ràpidament l'aigua, quedant daurats i dolços (3 minuts). Suma-li el sofregit casolà i ofega-ho amb la resta d'ingredients a foc lent (2 minuts).
Mentrestant barreja el sobre de FUMET DE PEIX DE ROCA amb l'aigua. Afegeix-ho a la cassola i deixa que trenqui a bullir.
Afegeix les mongetes cuites i mantén la cassola en bull amb el foc al mínim. Afegeix el rap directament congelat i cuina a foc mínim fins que estigui ben cuit al centre (4-6 min)
Col·loca de nou els gambons a la cassola i aparta-ho del foc, només necessiten escalfar-se per quedar just al punt.
Que fàcil que és menjar bé