Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Arròs caldós amb faves i cloïsses
Un menú de plat únic i de gran valor alimentari. La combinació de llegums (faves) i cereals (arròs) ens aporta energia i proteïnes d'alt valor biològic de manera completament natural. Treu tot el suc a les possibilitats de les verdures de La Sirena que ja vénen netes, tallades i a punt per cuinar directament congelades. Com a premi, a més, les nostres saboroses cloïsses blanques que sempre s'obren bé, ja cuites i pasteuritzades.
Preu net de la ració 1,49€
Escalfa una cassola alta a foc mitjà. Afegeix-hi un bon raig d'oli d'oliva i els alls tendres encara congelats. Daura'ls 2 minuts. Pica les nous i afegeix-les a la cassola. Al cap d'uns segons suma-li l'orenga. Deixa que s'ofegui un segon més i afegeix l'aigua.
Afegeix l'arròs quan arrenqui el bull. Proveu el brou de cocció i saleu-lo al gust. Deixa que bulli a foc mitjà 5-6 minuts. Afegeix-hi les verdures: la CARBASSA A DAUS, la COLIFLOR i les FAVES directament congelades. Abaixa el foc fins a bullir molt suau i cuina 4-5 minuts més.
Mentrestant, barreja en un bol els cubilets de julivert amb dues o tres cullerades d'oli d'oliva i espera un parell de minuts fins que es dissolguin.
Quan l'arròs estigui gairebé cuinat, afegeix les CLOÏSSES DEL PACÍFIC directament congelades. Pera el foc i tapa la cassola 2 minuts abans de servir perquè el gra quedi completament cuit i s'obrin les petxines. Un cop al plat salsegeu amb l'oli de julivert.
Que fàcil que és menjar bé