Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cigrons amb bacallà i espinacs
Un plat tradicional com el caldós de cigrons, 100% vegetal, que aporta midons, proteïnes i vegetals es converteix en un menú complet afegint-hi un llom de bacallà al punt de sal. Una proposta reconstituent, de cullera, per a aquells que saben valorar la cuina tradicional i elaborat en qüestió de minuts. Com a postres et proposem un cítric: mandarines, aranja o taronja tallada amb una cullerada de mel.
Preu net de la ració 3,94€
Escalfa els cigrons al microones 4-5 minuts a potència mitjana-alta (650 W). Un cop calents passa'ls a una cassola amb el foc al mínim i introdueix el llom de bacallà directament congelat. Tapa i cuina a foc lent 4-6 minuts més perquè el bacallà quedi sucós i tendre, a més de diluir els seus sucs de cocció al brou.
Que fàcil que és menjar bé