Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà en pilpil de pèsols
Aquesta recepta té un excel·lent nivell de llegums digeribles rics en sucres naturals, de proteïna i de greixos. Per completar el menú només necessites hortalisses o verdures crues, així que serveix tant una amanida verda amb tomàquet com unes postres de fruita natural.
Preu net de la ració 2,43€
1. Talla les dents d'all a làmines fines.
2. Escalfa l'oli a foc lent i fregeix les làmines d'all fins que estiguin completament daurades.
3. Reserva-les sobre un paper absorbent perquè quedin ben cruixents.
4. Abaixa el foc al mínim.
5. Presenta el LLOM DE BACALLÀ amb la pell cap amunt.
6. Cuina a foc mínim 4-6 minuts, tapat, fins que el bacallà es torni completament blanc mat.
7. Mentrestant cuina els pèsols al vapor 3-4 minuts, directament congelats.
8. Retira els lloms de bacallà i tritura els sucs del cassó amb una batedora elèctrica, fins a muntar una emulsió de textura cremosa (pilpil).
9. Pica finament alfàbrega al gust i afegeix-la al pilpil.
10. Barreja-ho bé i afegeix els pèsols ja cuinats.
11. Presenta el pilpil de pèsols en un plat fondo i presenta el bacallà a sobre.
12. Acaba de salsejar el peix amb el Pilpil i decora-ho amb les làmines d'all i les fulles més tendres i petites d'alfàbrega.
Que fàcil que és menjar bé