Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç en crema de bolets amb carxofes
Una proposta d'alt contingut en fibra i digestió fàcil, les cremes són una fórmula genial per trencar les fibres i fer-les més digeribles. Els pèsols ens aporten sucres naturals i proteïnes de fàcil també de fàcil digestió, tot completat amb uns filets de lluç de delicat sabor. Com a postres...un premi. Prova de combinar el teu gelat preferit amb una fruita tallada; vainilla i poma, xocolata i raïm...
Preu net de la ració 2,08€
1. Per a la crema escalfa una paella a foc alt i daura els BOLETS directament congelats amb un rajolí d'oli (2 min).
2. Sala, abaixa el foc i afegeix l'ALL I JULIVERT TROSSEJAT.
3. Ofegueu un minut més i afegiu-hi l'aigua i dues cullerades més d'oli d'oliva.
4. Tritura fins a obtenir una crema fina.
5. Escalfa una paella a foc fort i daura l'ALCAHOFA TROSSEJADA directament congelada fins que evapori tota l'aigua i es dauri.
6. Afegeix sal i pebre.
7. Abaixa el foc i afegeix els PÈSOLS directament congelats.
8. Tapa i cuina i ofega, tapat, entre 4-5 minuts, fins que els PÈSOLS estiguin tendres.
9. Només falta cuinar els FILETS DE LLUÇ SENSE PELL a la planxa o paella, amb una mica d'oli d'oliva, menys d'1 minut per cada costat.
10. Afegeix sal i pebre al gust.
11. Dilueix un glaçó de BARREJA D'ALL I JULIVERT en una cullerada d'oli i salseja tots els ingredients una vegada al plat.
Que fàcil que és menjar bé