Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rodó farcit al forn amb timbal de patates i bolets
Descongela els magrets en un recipient amb reixeta a la nevera. Escalfa en una paella i daura els magrets per la banda de la pell uns 6 o 8 minuts, a foc lent, per que la pell es dauri i vagi deixant anar la seva grassa. Dona-li la volta al magret, afegeix sal i daura per l’altra banda uns 3 minuts més.
Per fer la salsa, col·loca en el got de la batedora les fruites del bosc directament congelades, reservant les més boniques per decorar el plat. Afegeix el gingebre fresc i una culleradeta de mantega. Salpebra i tritura fins aconseguir una salsa fina i espessa. Fileteja els magrets per la part ample en porcions de mig centímetre, i serveix mig magret a cada plat, acompanyat de la salsa.
Decora amb els brots verds, les fruites del bosc reservades i la tòfona laminada per sobre.
Que fàcil que és menjar bé