Rotlles de carbassó farcits de fals bacallà

Rotlles de carbassó farcits de fals bacallà

Rotlles de carbassó farcits de fals bacallà

Dificultat Baixa
35 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   2 carbassons petits
  • •   250 g de tomàquets cherrys
  • •   Sal i pebres variats
  • •   Oli d’oliva i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els bocados originals d’Heura unes hores abans de cuinar. Col·loca en un bol la mel, la soja, el suc de mitja llima i el garam masala. Afegeix els bocados i remou-los per que s’impregnin bé. Deixa reposar mitja hora. Escalfa en un cassó, el doble d’aigua que d’arròs i una culleradeta de sal. Cou durant 15 minuts i reserva.

Talla les albergínies a rodanxes i cuina a foc mig 3 minuts per cada banda i reserva. Col·loca els bocados en els palets de broqueta. Col·loca sobre una safata de forn untada amb oli i empolvora per sobre el sèsam. Forneja 8 minuts a 220º. Salta mentrestant els tirabecs en un wok o paella ample, amb una mica d’oli. Retira del wok i afegeix una mica més d’oli i all.
Quan comenci a agafar color, afegeix l’arròs i salta'l. Serveix les broquetes amb l'arròs, les albergínies i els tirabecs.

Cuina Rotlles de carbassó farcits de fals bacallà amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits