Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rotlles de carbassó farcits de fals bacallà
Descongela els bocados originals d’Heura unes hores abans de cuinar. Col·loca en un bol la mel, la soja, el suc de mitja llima i el garam masala. Afegeix els bocados i remou-los per que s’impregnin bé. Deixa reposar mitja hora. Escalfa en un cassó, el doble d’aigua que d’arròs i una culleradeta de sal. Cou durant 15 minuts i reserva.
Talla les albergínies a rodanxes i cuina a foc mig 3 minuts per cada banda i reserva. Col·loca els bocados en els palets de broqueta. Col·loca sobre una safata de forn untada amb oli i empolvora per sobre el sèsam. Forneja 8 minuts a 220º. Salta mentrestant els tirabecs en un wok o paella ample, amb una mica d’oli. Retira del wok i afegeix una mica més d’oli i all.
Quan comenci a agafar color, afegeix l’arròs i salta'l. Serveix les broquetes amb l'arròs, les albergínies i els tirabecs.
Que fàcil que és menjar bé