Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Broquetes d’Heura caramel·litzades amb sèsam
Descongela els bocados originals d’Heura unes hores abans de cuinar. Col·loca en un bol la mel, la soja, el suc de mitja llima i el garam masala. Afegeix els bocados i remou-los per que s’impregnin bé. Deixa reposar mitja hora. Escalfa en un cassó, el doble d’aigua que d’arròs i una culleradeta de sal. Cou durant 15 minuts i reserva.
Talla les albergínies a rodanxes i cuina a foc mig 3 minuts per cada banda i reserva. Col·loca els bocados en els palets de broqueta. Col·loca sobre una safata de forn untada amb oli i empolvora per sobre el sèsam. Forneja 8 minuts a 220º. Salta mentrestant els tirabecs en un wok o paella ample, amb una mica d’oli. Retira del wok i afegeix una mica més d’oli i all.
Quan comenci a agafar color, afegeix l’arròs i salta'l. Serveix les broquetes amb l'arròs, les albergínies i els tirabecs.
Que fàcil que és menjar bé