Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lloms de salmó amb vieires i gambes
Descongela en aigua freda les gambes i els lloms de salmó, aquests sense retirar del seu envàs. Renta el porro i talla’l a juliana molt fina. Fregeix en abundant oli fins que es dauri, i reserva sobre un plat amb paper absorbent. Sofregeix la ceba a foc lent, fins que quedi ben daurada i reserva. Col·loca els lloms de salmó en una safata amb paper de forn, pinta els lloms amb oli i cuina’ls, amb el forn preescalfat a 200ºC, durant 8 minuts.
Mentrestant, escalfa una paella i cuina les gambes i els lloms de vieira. Col·loca en el got de la batedora dues gambes pelades, afegeix la ceba sofregida, la crema agra i un toc de sal i pebre. Salta els tirabecs, un parell de minuts, a foc fort. Serveix el salmó acompanyat de les vieires, gambes i tirabecs. Afegeix una cullerada de salsa de gamba i ceba a cada plat i una porció del porro cruixent.
Que fàcil que és menjar bé