Lloms de salmó amb vieires i gambes

Lloms de salmó amb vieires i gambes

Dificultat Mitja
30 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 porro
  • •   3 cullerades de crema agre
  • •   100 g de tirabecs
  • •   Pebres variats
  • •   Sal en escates
  • •   Oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela en aigua freda les gambes i els lloms de salmó, aquests sense retirar del seu envàs. Renta el porro i talla’l a juliana molt fina. Fregeix en abundant oli fins que es dauri, i reserva sobre un plat amb paper absorbent. Sofregeix la ceba a foc lent, fins que quedi ben daurada i reserva. Col·loca els lloms de salmó en una safata amb paper de forn, pinta els lloms amb oli i cuina’ls, amb el forn preescalfat a 200ºC, durant 8 minuts.


Mentrestant, escalfa una paella i cuina les gambes i els lloms de vieira. Col·loca en el got de la batedora dues gambes pelades, afegeix la ceba sofregida, la crema agra i un toc de sal i pebre. Salta els tirabecs, un parell de minuts, a foc fort. Serveix el salmó acompanyat de les vieires, gambes i tirabecs. Afegeix una cullerada de salsa de gamba i ceba a cada plat i una porció del porro cruixent.

Cuina Lloms de salmó amb vieires i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits