Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llenguado amb mussolina de llagostins i pèsols al cava
Descongela els llenguados a la nevera, en un recipient amb reixeta. Submergeix els llagostins en un bol amb aigua salada. Pela i descarta els caps. Col·loca els llagostins en el got de la batedora. Afegeix la crema agra, salpebre i tritura fins aconseguir una crema fina.
En una paella amb una cullerada d’oli, afegeix els pèsols, les porcions d’all i julivert, i sofregeix un parell de minuts. Cobreix amb el cava, afegeix la menta, tapa i ofega, a foc mig, durant 8 minuts.Enrotlla els filets formant un timbal i assegura amb un escuradents. Farceix amb la mussolina de llagostins i col·loca els timbals en una safata de forn amb paper. Unta l’exterior amb una mica d’oli i forneja 10 minuts a 220º. Serveix els timbals amb els pèsols al cava.
Que fàcil que és menjar bé