Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bullabesa per a dummies
Descongela el rap en un recipient amb reixeta a la nevera i els llagostins submergint-los en aigua i sal, fins que perdin la textura de congelat, unes hores abans de començar a cuinar. En una cassola, amb dues cullerades d’oli, sofregeix l’all trossejat fins que estigui ben daurat. Afegeix la terrina de sofregit, el safrà, una branqueta de farigola i de julivert. Tapa i ofega a foc lent 5 minuts.
Cobreix amb la sopa. Col·loca a la cassola les rodanxes de rap i cuina-les 4 minuts. Afegeix els llagostins i, passats 3 minuts, afegeix les rossellones i els musclos. Cou 2 minuts a foc lent, retira del foc, corregeix de sal i pebre i reserva.
Serveix una rodanxa de rap a cada plat i reparteix els llagostins i els altres ingredients. Cobreix amb la sopa i empolvora una mica de julivert per sobre. Acompanya amb mini xapates untades amb allioli..
Que fàcil que és menjar bé