Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç amb hummus de pèsols
Una recepta lleugera i suau que aporta tots els nutrients necessaris: proteïnes d'alt valor biològic al lluç, hidrats de carboni simples als pèsols (sucres naturals), proteïna vegetal i fibra; el carbassó aporta una gran quantitat, així que es tracta, a més, d'un menú saciant. Els greixos provinents del sèsam i el tahin, a més de l'oli d'oliva, constitueixen un perfil divers de naturalesa saludable, sense greixos saturats.
Recepta deliciosa!
Preu net de la ració 4,30€
1. Col·loca els pèsols directament congelats en un bol apte per a microones.
2. Tapa i cuina 3-4 minuts a potència alta (850 W).
3. Passa'ls al got triturador de la teva batedora elèctrica i afegeix-hi la tahin, el suc de llimona i un pessic de sal.
4. Tritura-ho fins a obtenir un puré dens d'intens color verd (afegeix una mica d'aigua en cas que quedi massa ferma).
5. Escalfa una paella a foc mitjà i distribueix el CARBASSÓ EN RODATGES directament congelat de manera que ocupi només 1 capa.
6. Afegeix sal, pebre i oli d'oliva per cuinar fins que es daurin pels dos costats (4 min).
7. Reserva.
8. A la mateixa paella, a foc mig-fort, daura el LLUÇ ja descongelat amb oli, un pessic de sal i pebres, 1 minut per cada costat.
9. Aparteu la paella i deixeu que s'acabi de cuinar amb la calor romanent 1 minut més.
10. Presenta els ingredients al plat i escampa les llavors de sèsam i els teus germinats favorits.
Que fàcil que és menjar bé