Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Arròs de llamàntol
Descongela els llamàntols i els llagostins submergint-los en aigua freda amb sal, uns 15 minuts. Retira les pinces dels llamàntols i retira la closca. Talla els caps per la meitat i retira el corall. Pela els llagostins. Col·loca els caps i closques dels llagostins i llamàntols en una cassola alta. Ofega amb una cullerada d’oli fins que canviïn de color. Afegeix un litre i mig d’aigua, el llorer i cou 20 minuts.
En una cassola, amb tres cullerades d’oli, salta les cues de llagostins, les pinces i les cues de llamàntol, i reserva. Talla els espàrrecs a rodanxes fines, menys les puntes, salta i reserva. Afegeix l’all i el tomàquet. Una vegada ben sofregit, afegeix el pebre dolç, el safrà i cobreix amb el fumet. Afegeix l’arròs i cuina 5 minuts, agrega el corall, les pinces i cou 10 minuts més. Afegeix els espàrrecs, els llagostins i les cues trossejades dos minuts abans de retirar del foc.
Serveix acompanyat de les puntes d’espàrrecs i una pinça sencera.
Que fàcil que és menjar bé