Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Carxofes amb gambes a l'allet
Una amanida tèbia fàcil de cuinar que aporta les proteïnes de les gambes, la fibra i vitamines de carxofes, enciam i poma. Les fruites són excel·lents per introduir en plats com aquest, lleugers però saborosos, aportant la seva refrescant acidesa. Com a complement només falta un hidrat de carboni sigui pa (2 llesques 80g), unes mongetes (100g), pèsols (150g) o patates (150g).
Descobreix aquesta deliciosa recepta de carxofes amb gambes a l'allet!
1. Descongela els CORS DE CARXOFA BABY PREMIUM en un bol al microones, 2-3 minuts a potència mitjana (500 W).
2. Talla'ls per la meitat i daura'ls en oli d'oliva amb sal i pebre.
3. Afegeix el bitxo sec, 2 cubilets d'all trossejat i dos més de julivert trossejat, tots dos encara congelats.
4. Espera que l'all es cuini i perdi la força.
5. Abaixa el foc i afegeix les CUES DE GAMBA ja descongelades.
6. Salta lleument, tapa i aparta la paella del foc perquè s'acabin de cuinar el temps just (2 min).
7. Prepara una base d'amanida amb les fulles de cabdell i les làmines de poma.
8. Presenta les carxofes i les gambes a sobre.
9. No oblidis salsejar amb els sucs de la paella.
Que fàcil que és menjar bé