Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Caldoso de halibut con espinacas
Una cassola de cullera que compon un menú complet. Proteïnes, verdures de diferents tipus i mongetes com si fossin hidrats de carboni integrals. Una peça de fruita fresca sempre és un bon complement per aportar vitamines. Una poma, per exemple, marida genial amb un trosset (25g) de formatge curat, completant a més una de les tres racions de lacti recomanades al llarg del dia.
Descobreix aquesta recepta tant healthy i fàcil de preparar!
1. Escalfa una cassola a foc fort.
2. Afegeix-hi la JULIANA DE VERDURES directament congelada i l'oli d'oliva.
3. Ofegar 2-3 minuts fins que les verdures s'estovin.
4. Abaixa el foc.
5. Afegeix les mongetes i una part del seu suc de conservació.
6. Afegeix-hi l'aigua que consideris fins que adquireixi aspecte caldós.
7. Continua cuinant a foc lent fins que comenci a bullir.
8. Mentrestant, passa les porcions d'ESPINAQUES EN PORCIONS a un bol apte per a microones, tapat.
9. Escalfa 3-4 minuts a potència mitjana (500W).
10. Aboca'l sobre un colador i aixafa amb una cullera per eliminar l'excés de líquid.
11. Afegeix-les al caldós i reparteix bé.
12. Salpebre el filet de HALIBUT BASIC i afegeix-lo a la cassola.
13. Tapa i segueix cuinant a foc lent 4-5 minuts fins que el peix quedi completament cuit al centre.
14. Prova el brou i corregeix de sal si cal.
Que fàcil que és menjar bé