Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Calamar farcit sobre verdures thai
- Retira els interns de l'calamar de la seva beina. Retira la ploma de l'interior de cada beina i separa les potes de l'calamar de la resta dels interns fàcilment amb unes tisores.
- Talla les cebes tendres un parell de dits més llargues que els calamars. Escalfa una paella o planxa a foc mitjà i daura les cebes tendres senceres un parell de minuts. Aparta.
- Afegeix un pessic de curri, sal i pebre a les cebes tendres. Enrotlli en un full d'enciam i introdueix dues dins de la beina de l'calamar. Reserva.
- Introdueix les patates rústiques directament congelades a un recipient apte per a microones. Regenera el temps i potència indicat a l'envàs.
- Escalfa una cassola baixa a foc. Dora la samfaina de verdures directament congelat a foc mitjà-alt 2 min.
- Baixa el foc i afegeix els glaçons d'all picat, 3 grills de llima, el gingebre ratllat i la resta de l'curri. Ofega 1 minut i afegeix la llet de coco. Corregeix de sal i cuina a foc lent 3-4 minuts.
- Un cop completament cuinades afegeix les patates tallades en meitats i el coriandre picat.
- Escalfa una paella ampla a foc mitjà. Salpebrar els calamars farcits i les potes: cuina'ls 1 minut per cada costat (total 3) perquè es daurin, només amb oli d'oliva. Apaga el foc, tapa i deixa'ls en repòs 1-2 minuts més perquè s'acabin de cuinar bé al centre.
- Presenta les verdures guisades en un plat fons. Talla el calamar en 2-3 seccions i presenta-les sobre de les verdures. Només una mica més de coriandre picat sobre.
Que fàcil que és menjar bé