Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rostits rodons
- Un cop descongelat, salpebra el rodó de pollastre per tots els costats.
- Escalfa una cassola a foc mitjà-alt i daura bé el rodó per tots els costats.
- Mentrestant barreja la salsa per rodons amb la mateixa proporció d'aigua.
- Baixa el foc i afegeix la barreja de salsa i aigua. Tapa i deixa cuinar a foc lent 30 minuts girant de tant en tant per assegurar una cocció uniforme a l'interior.
- Mentrestant s'escalfa una paella ampla a foc alt. Dora els daus de pinya directament congelats fins que agafin color, aproximadament 2 minuts. Reserva a part.
- A la mateixa paella, a foc mitjà-alt, salta els bolets 1 minut amb una mica d'oli, sal i pebre. Baixa el foc, tapa i deixa que els sucs dels bolets es concentrin.
- Afegeix els pèsols directament congelats juntament amb la pinya. Ofega'ls a foc mitjà-baix fins que quedin ben tendres, aproximadament 3 minuts. Corregeix de sal.
- Punxa el rodó amb un escuradents fins al centre. Si surt sec és que ja està cuinat. Aparta-ho a una safata de presentació i retira la malla de cocció amb ajuda d'unes tisores. Comprova la textura de la salsa a la cassola. Si està massa clara deixa-ho bullir perquè elimini vapor d'aigua i es concentri fins aconseguir la textura adequada.
- Talla el rodó a rodanxes i presenta-ho a la safata. Posa-li salsa i acompanya-ho amb el saltat de pinya, bolets i pèsols.
Que fàcil que és menjar bé