Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cloïsses a la marinera i revoltim de faves i gambetes
Per a les cloïsses:
- Escalfa una mica d'oli amb l'all i el julivert.
- Quan estiguin gairebé daurats, afegeix la resta de les herbes.
- Afegeix el vi negre i deixa reduir fins evaporar-gairebé tot.
- Afegeix el fumet de peix de roca.
- Aboca les cloïsses directament congelades. Puja el foc a l'màxim i tapa la cassola. Cuina 1 minut fins que les cloïsses s'obrin i es lligui la salsa.
Per al revoltim:
- Escalfa una cassola a foc mitjà. Afegeix un rajolí d'oli i les faves, directament congelades.
- Afegeix les espècies "Saté", baixa el foc i tapa perquè les faves es cuinin amb el vapor que generen.
- Mentrestant escalfa una planxa o paella ampla a foc fort. Estén els espàrrecs directament congelats en una sola capa.
- Afegeix oli, sal i pebre acabat de moldre. Continua la cocció 1-2 minuts.
- Puja el foc de la paella de les faves i afegeix l'ou sense batre.
- Espera que es qualli la clara, afegeix les gambetes i mou amb la rasera fins a aconseguir el teu punt de cocció preferit.
- Presenta els espàrrecs en una font de servei i estén el remenat per sobre. Acompanya amb pics o torradetes de pa blanc.
Que fàcil que és menjar bé