Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Caldos de sípia amb carxofes confitades i espinacs
- Descongela les sípies en un recipient amb reixeta per separar els sucs durant el procés, a la nevera i tapat, 8 hores aprox.
- Col·loca els cors de carxofa directament congelats en un pot estret i cobreix-los amb oli d'oliva suau.
- Afegeix una mica d'aigua i calfa'ls a foc lent fins que l'aigua de el fons comenci a bombollejar. Tingue-ho a foc mínim 5-7 minuts fins que quedin completament confitats.
- Mentrestant col·loca els blocs d'espinacs en un bol apte per a microones. Cobreix-lo i programa 500-600W 5-6 minuts.
- Aboca el contingut de l'bol sobre un colador col·locat sobre un bol que contingui l'aigua que deixen anar. Pressiona amb una espàtula fins eliminar tot l'excés.
- Extreu fàcilment les mongetes de el pot de conserva retirant la tapa i escalfant al microones a potència baixa (350W 4-5 min.).
- Escalfa una cassola a foc mitjà. Talla les carxofes en meitats i enrosseix un parell de minuts amb poca sal i pebre. - Dissol els gobelets de julivert en una mica d'oli de confitar les carxofes.
- Baixa el foc i afegeix les mongetes amb el seu suc de cocció.
- Afegeix els espinacs.
- Mentrestant escalfa una planxa o paella ampla a foc fort. Daura les sípies 1 minut per cada costat i afegeix-les a l'caldós.
- Finalment afegeix l'oli amb julivert i, si ho creus necessari, una mica més d'oli de confitar les carxofes. Per trobar la textura ideal per al caldós juga amb afegir més aigua o més oli.
- El brou serà el resultat de l'emulsió d'aquest oli, l'aigua i el midó que deixen anar les mongetes.
Que fàcil que és menjar bé