Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rodanxes de lluç en salsa verda
- Escalfa la cassola a foc lent amb un raig d'oli d'oliva.
- Curta o pica els grans de pebre verd i daura'ls en l'oli.
- Quan comencin a moure afegeix els gobelets d'all i julivert. Espera que es funden fins que l'all estigui cuinat.
- Afegeix el vi blanc i deixa que redueixi fins que s'evapori tot l'alcohol.
- Dissol el contingut de la salsa verda a molt poca aigua i afegeix-lo.
- Deixa que comenci a bullir per començar a espessir.
- Afegeix la minestra directament congelada i puja el foc fins a mig-alt. Tapa i deixa cuinar 6-8 minuts, fins que les verdures estiguin gairebé cuites.
- Afegeix les rodanxes de lluç, baixa el foc de nou i deixa cuinar 2 minuts.
- Gira-les i deixa cuinar 2 minuts més. Pela l'ou dur, talla per la meitat i afegeix-ho a la cassola.
- Comprova que la textura de la salsa és l'adequada, retira de foc i presenta en un plat fons.
Que fàcil que és menjar bé