Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Salmó, patates amanides a la russa i espàrrecs
- Submergeix les porcions de salmó noruec en abundant aigua corrent, sense treure-les de l'envàs. Es descongelaran en 15 minuts.
- Colca les patates directament congelades en un bol de vidre apte per coure al microones. Cobreix-lo amb un plat pla i escalfa 6-8 minuts a potència mitjana (600 W). Deixa que es refredin uns minuts.
- Mentrestant talla els cogombres en fins discos. Pica les tàperes. - Barreja cogombres i tàperes amb el iogurt.
- Amaneix les patates amb el guarniment de iogurt, fins a aconseguir textura de ensalada.
- Per a la salsa: o Dora les ametlles i el pebre verd en oli d'oliva a foc lent. o Afegeix el bacó fumat i deixa que es dauri. o Afegeix la farina i deixa que es sofregeixi un minut. Afegeix aigua a poc a poc sense deixar de moure fins que aconsegueixis la textura de salsa desitjada.
- Retira els lloms de salmó del seu envàs ja fora de l'aigua. Sálalos i afegeix pebre negre acabat de moldre.
- Escalfa una planxa a foc mitjà-alt. Col·loca la porció de salmó sobre de poc oli d'oliva. Espera que es dauri 30 segons per cadascuna de les seves cares i reserva.
- Col·loca els espàrrecs directament congelats sobre de la planxa ben calenta, un raig d'oli d'oliva, sal i pebre.
- Cuina'ls a foc alt 2 minuts per cara, fins que es daurin.
- Col·loca els espàrrecs com a base del plat i posa-hi la salsa. Acompanya amb l'ensalada de patata i col·loca les porcions de salmó noruec sobre.
Que fàcil que és menjar bé