Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Salmó marinat
- Retira l'envàs als lloms de salmó encara congelats.
- Escalfa el forn a 200-210ºC, funció ventilador.
- Talla el salmó directament congelat: Podràs separar-lo en fines làmines i manipular còmodament sense que es fonamenta.
- Aprofita per presentar les làmines directament al plat de servei perquè es descongelin directament aquí en pocs minuts.
- Mentrestant, un cop descongelada, estira la bola de pizza amb un corró sobre una mica de farina fins estirar completament, ben fina.
- Barreja la salsa olivada amb una cullerada d'oli i pinta la superfície de la massa amb ajuda d'un pinzell. S'enforna 6-8 minuts.
- Cuina la minestra a el vapor, amb bull fort, de 10-12 minuts
- Escalfa una paella àmplia a foc fort i salta els bolets directament congelades amb oli, sal i pebre.
- Un cop s'evaporin tots els sucs de descongelació i comencin a daurar-se afegeix el vinagre de Mòdena i baixa el foc. Deixa que s'evapori fins que els bolets adquireixin un to caramel·litzat.
- Presenta la minestra de verdures en una safata amb una mica d'oli, sal i pebre. Alíñala directament amb els bolets i tot el seu suc de cocció. Reserva.
- Un cop descongelat el salmó s'empolvora per sobre el pebre vermell i el cafè. Reparteix els pistatxos finament picats i ralla la pell de llima directament per sobre.
- Presenta la minestra i el salmó per separat. Trenca la base de pizza a manera de Crakers cruixents amb què menjar el salmó.
Que fàcil que és menjar bé