Poke Bowl especial Taller Froodie

Poke Bowl especial Taller Froodie

Poke Bowl especial Taller Froodie

Recepta Froodie, en vídeo!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Preparació Mostrar Mostrar

- Submergeix els filets de salmó en abundant aigua freda per descongelar en menys de 10 minuts.

- Mentrestant escalfa l'arròs al microones sense treure'l de l'envàs, de 2,5 a 3 minuts a potència alta (800 W). Deixa-ho reposar fora de microones per consumir fred, lleument tebi.

- Pela parcialment els cogombres. Tallar-los en fins discos amb un ganivet afilat.

- Desossa i pela els préssecs. Tallar-los a grills.

- Talla la ceba en fins cèrcols. - Talla el alvocat encara congelat: té la fermesa necessària per separar-lo en fines làmines i no es desfà a l'manipular-lo.

- Amaneix cogombre, préssec, ceba tendra i alvocat amb l'amanida d'algues.

- Retira l'envàs als filets de salmó. Tallar-los a daus i reserva'ls en un bol.

- Elabora una salsa ponzu: Barreja l'oli de sèsam amb la salsa de soja. Afegeix la ratlladura de mitja llima i el seu suc. Bat bé perquè emulsioni i decora amb llavors de sèsam.

- Marina el salmó uns minuts amb la salsa ponzu.

- Presenta l'amanida, el salmó marinat i l'arròs per separat dins d'un bol.

Cuina Poke Bowl especial Taller Froodie amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits