Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Poke Bowl especial Taller Froodie
- Submergeix els filets de salmó en abundant aigua freda per descongelar en menys de 10 minuts.
- Mentrestant escalfa l'arròs al microones sense treure'l de l'envàs, de 2,5 a 3 minuts a potència alta (800 W). Deixa-ho reposar fora de microones per consumir fred, lleument tebi.
- Pela parcialment els cogombres. Tallar-los en fins discos amb un ganivet afilat.
- Desossa i pela els préssecs. Tallar-los a grills.
- Talla la ceba en fins cèrcols. - Talla el alvocat encara congelat: té la fermesa necessària per separar-lo en fines làmines i no es desfà a l'manipular-lo.
- Amaneix cogombre, préssec, ceba tendra i alvocat amb l'amanida d'algues.
- Retira l'envàs als filets de salmó. Tallar-los a daus i reserva'ls en un bol.
- Elabora una salsa ponzu: Barreja l'oli de sèsam amb la salsa de soja. Afegeix la ratlladura de mitja llima i el seu suc. Bat bé perquè emulsioni i decora amb llavors de sèsam.
- Marina el salmó uns minuts amb la salsa ponzu.
- Presenta l'amanida, el salmó marinat i l'arròs per separat dins d'un bol.
Que fàcil que és menjar bé