Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Saltat de potón amb bolets sobre "panaché" de verdures
- Escalfa una paella a foc alt i afegeix les rodanxes de potón directament congelades amb un rajolí d'oli.
- Mentrestant pica les ametlles tan fines com puguis.
- Regenera les patates: Col·loca en un bol apte per a microones, tapa-ho i escalfa-les al microones 3 minuts a potència mitjana (500 W).
- Quan estiguin daurades baixa el foc, afegeix les ametlles, pebre negre acabat de moldre, les fulles d'orenga i el pebre vermell.
- Salta uns segons i afegeix els bolets directament congelades. Ofega fins que estiguin tendres.
- Col·loca els espinacs directament congelades en un recipient apte per a microones. Tapa-ho i escalfa-les 5-6 minuts a potència mitjana-alta (600 W). Passa-les a una reixeta o colador sobre un bol i aixafa-perquè deixin anar tota l'aigua.
- Mentrestant cuina les mongetes tendres a el vapor 6-8 minuts, fins que quedin amb textura a l'donin-te.
- En una safata s'estén una primera capa de patates. A sobre col·loca els espinacs i les mongetes tendres. Salpebra. Escalfa en microones per assegurar-te que tot estigui ben calent, 3-4 minuts a potència màxima (800 W).
- Finalment emplata el saltat de calamar i bolets sobre de les verdures perquè agafin tot el sabor.
Que fàcil que és menjar bé