Saltat de potón amb bolets sobre "panaché" de verdures

Saltat de potón amb bolets sobre "panaché" de verdures

Saltat de potón amb bolets sobre "panaché" de verdures

Recepta Froodie, en vídeo!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Preparació Mostrar Mostrar

- Escalfa una paella a foc alt i afegeix les rodanxes de potón directament congelades amb un rajolí d'oli.

- Mentrestant pica les ametlles tan fines com puguis.

- Regenera les patates: Col·loca en un bol apte per a microones, tapa-ho i escalfa-les al microones 3 minuts a potència mitjana (500 W).

- Quan estiguin daurades baixa el foc, afegeix les ametlles, pebre negre acabat de moldre, les fulles d'orenga i el pebre vermell.

- Salta uns segons i afegeix els bolets directament congelades. Ofega fins que estiguin tendres.

- Col·loca els espinacs directament congelades en un recipient apte per a microones. Tapa-ho i escalfa-les 5-6 minuts a potència mitjana-alta (600 W). Passa-les a una reixeta o colador sobre un bol i aixafa-perquè deixin anar tota l'aigua.

- Mentrestant cuina les mongetes tendres a el vapor 6-8 minuts, fins que quedin amb textura a l'donin-te.

- En una safata s'estén una primera capa de patates. A sobre col·loca els espinacs i les mongetes tendres. Salpebra. Escalfa en microones per assegurar-te que tot estigui ben calent, 3-4 minuts a potència màxima (800 W).

- Finalment emplata el saltat de calamar i bolets sobre de les verdures perquè agafin tot el sabor.

Cuina Saltat de potón amb bolets sobre "panaché" de verdures amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits