Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Salpicó d'ensalada russa amb musclos / Tulipa de melmelada de fruits del bosc
Per al salpicó d'ensalada russa amb musclos:
- Escalfa una paella a foc mitjà-alt. Afegeix les carxofes directament congelades i oli d'oliva.
- Quan s'hagin descongelat i daurat per fora afegeix el pebre verd, el pebre vermell i la resta d'espècies. Baixa el foc i afegeix la resta de l'oli d'oliva. (3-4 min).
- Mentrestant cuina l'ensalada a el vapor, a foc fort, de 8-10 minuts.
- Afegeix els musclos directament congelats sobre les carxofes. Estaran perfectes en 2 minuts (ja estan cuits).
- Barreja l'ensalada russa amb les carxofes i els musclos. Presenta en una safata o bol per portar-lo a la taula.
Per a la melmelada:
- Pela 3 làmines de pell de taronja amb el pelador, el més fines possibles. Tallar-finament.
- Submergeix les fulles de gelatina en aigua freda 5 minuts per activar-les.
- Acaba de pelar la taronja completament i talla a daus petits.
- Aboca el sucre amb una mica d'aigua en un pot juntament amb la pell i els daus de taronja. Escalfa a foc lent per elaborar un almívar.
- Afegeix el gingebre ratllat.
- Afegeix els fruits vermells directament congelats, tapa i cuina a foc lent 7-10 minuts.
- Escórrer les fulles de gelatina d'aigua i afegeix-les a la melmelada.
- Afegeix les fulles de menta picada.
- Prepara un bany Maria amb aigua freda i gels. Passa la melmelada a un bol i col·loca'l sobre de l'aigua amb gels per refredar-la ràpidament.
- Acabat: Omple la tulipa amb la melmelada freda. Afegeix una bola de gelat de iogurt (o de què prefereixis).
Que fàcil que és menjar bé