Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Fideuà de calamars i gamba austral
Escalfa el forn a 200-220ºC en funció ventilador o funció plaques superior i inferior. Seca bé calamars i gambes. Escalfa la paella a foc mitjà-alt. Quan estigui ben calent afegeix-li els calamars i reparteix ràpidament. Afegeix un raig d'oli d'oliva i els gobelets d'all i julivert. Daura'ls voltant d'1 minut i reservar-los.
Compta els fideus per cullerots, fins i tot si els has pesat. Per a la cocció de la fideuà necessitaràs el doble de cullerots en brou, fumet o aigua. Baixa el foc i afegeix els fideus amb una mica més d'oli d'oliva.
Daura'ls a foc baix-mitjà fins que adquireixin un to daurat intens i regular. Reserva'ls. En paral·lel escalfa aigua corrent en una olla, com a mínim 1'5 l. Puja de nou el foc i afegeix les carxofes directament congelades. Deixa que es daurin amb una mica més d'oli i pebre negre, 3-4 minuts. Un cop daurades afegeix els espàrrecs directament congelats, puja el foc i daura'ls 1 minut més. Mentrestant descongela el sofregit al microones.
Retira de la seva terrina i passa-ho a un bol apte, tapa i programa 4 minuts a potència mitjana (500W). Baixa el foc de la paella amb les verdures. Afegeix el sofregit, la salsa romesco i la tinta de sípia. Afegeix els calamars i els fideus. Barreja tot bé per repartir bé la tinta. Quan bulli l'aigua puja el foc de la paella.
Afegeix el doble de cullerots d'aigua que de fideus. Ha de bullir a al moment. Reparteix bé el contingut de la paella i prova de sal. Un cop corregida, deixa bullir 1 minut, afegeix les cues de gamba austral i passa la paella a forn. Deixa que es cuini al forn fins que els fideus de la superfície quedin secs, torrats i s'aixequin lleument.
No has d'observar bombolles de l'ebullició. (7-8 minuts). Retira de l'forn i deixa reposar un instant abans de servir.
Que fàcil que és menjar bé