Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cocktail de llagostins i mousse de marisc
Per a la mousse de marisc:
Aboca el contingut de el sobre de fumet de peix de roca al got mesurador. Afegeix la cullerada de salsa de marisc i aboca aigua fins a arribar als 250ml.
Barreja i aboca tot el contingut a un pot o olla petita. Escalfa, però no cal que bulli.
Mentrestant activa els fulls de gelatina submergint-les en aigua freda, uns 3-5 minuts.
Recupera les fulles de gelatina, ara flexibles i afegeix-les a cassó amb el brou i la salsa de marisc. Passa pel colador a un bol.
Prepara un bol més gran amb aigua i glaçons. Introdueix el bol més petit amb el brou, la salsa de marisc i la gelatina. Deixa refredar fins que, a l'batre-ho, les bombolles que s'originen no desapareguin, senyal que la gelatina ja està actuant en el líquid.
Mentrestant bat la nata, però no arribis a muntar-la de el tot, corres risc que es talli. Només fins que tingui textura de gelat cremós.
Afegeix la nata a poc a poc sobre la gelatina de marisc amb una espàtula o llengua, amb cura perquè la nata no perdi la seva textura aèria. Un cop muntada la mousse reparteix-la a la base de l'bol o copa on vagis a presentar el cocktail. Si vols que quedi totalment quallada reposa-la a la nevera 1-2 hores.
Per al còctel de llagostins:
Un cop descongelats, separa els caps de les cues. Obre els caps i retira els interns.
Escalfa una mica d'oli d'oliva suau o de gira-sol en una paella. Afegeix els caps de llagostí i enrosseix a foc mitjà pels dos costats. Baixa el foc i afegeix el pebre vermell i l'orenga. A el cap d'uns segon s'aparta de foc i afegeix més oli (3-4 cullerades) perquè es infusioni amb totes les aromes. A l'cap d'uns minuts cola-ho. Reserva. Nota: SI el vols fer servir en altres preparacions fes-ho a la nevera, tapat.
Pela la ceba tendra i el cogombre. Tallar-los a daus petits i passa'ls a un bol per amanir.
Afegeix els daus de mango descongelats i els pistatxos, finament picats. Talla el alvocat encara lleugerament congelat a daus petits. Afegeix-los a l'amanida i corregeix de sal i pebre.
Amaneix el conjunt amb l'oli de llagostins.
Pela les cues dels llagostins.
Presentació:
Recupera el bol o copa amb la mousse de marisc.
En una segona capa presenta els vegetals amanits.
Col·loca les cues de llagostí a sobre. Banya-les amb més oli de llagostins.
Que fàcil que és menjar bé