Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Confit d’ànec amb mango i fruits del bosc
Descongela els confit d’ànec submergint-los en aigua freda en el seu propi envàs. Quan treguis els confit del seu envàs, reserva els sucs.
En una cassola amb un rajolí d’oli ofega la ceba perla directament congelada fins que quedi daurada, afegeix l’anís estrellat, el mango a daus i salta 2 minuts. Reserva uns quants daus de mango per a l’emplatat i afegeix a la resta els sucs del confit i la salsa de soia. Incorpora els confit d’ànec i l’aigua a la cassola i deixa-ho coure tot a foc lent entre 15-20 min. Retira els confit i passa per la batedora la salsa.
Emplata el confit i cobreix-ho amb la salsa de mango. Decora amb uns fruits vermells i els trossos de mango que teníem reservats.
Que fàcil que és menjar bé