Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Calamar farcit de gamba austral
Descongela a la nevera en un recipient amb reixeta els calamars i les cues pelades de gamba.
Posa en un cassó, el fumet amb l’aigua bullent. Prepara en una safata 2 llesques de pa i cobreix-les amb llet, deixa-les reposar fins que el pa absorbeixi la llet. En una paella amb oli ofeguem les cues pelades de gamba i reservem. A la mateixa paella, incorpora les verdures per a sofregit i sofregeix-les durant 5 minuts, afegim 2 cullerades de tomàquet fregit i reserva. Pica les potes i aletes dels calamars i les cues pelades de gamba. Escorre el pa de l’excés de llet que havíem posat prèviament a macerar i afegeix-lo al farciment, barrejant bé. Pica unes fulles de menta molt fines i afegeix-les a la mescla. Salpebra lleugerament i farceix els calamars amb una cullerada de la mescla preparada i tanca amb un escuradents.
En una paella amb un rajolí d’oli, col·loca les faves baby directament congelades, salpebra, posa una branca de menta i ofega a foc lent durant 5 minuts, reservem i en la mateixa paella agreguem la resta de tomàquet i incorporem el fumet, afegim els calamars i deixem coure durant 25 minuts tapat a foc mitjà. Retira els calamars i passa la salsa per la batedora.
Emplata cada calamar amb dues cues pelades de gamba i acompanya amb les faves baby, la salsa i una fulla de menta.
Que fàcil que és menjar bé