Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rotlle de turbot amb llagostins i musclos
Descongela els filets de turbot submergint-los en aigua freda en el seu propi envàs. En un recipient a la nevera descongela les cues de gamba austral pelades, les rossellones i els musclos. Pica l’anet, els musclos i les cues pelades de gamba austral i reserva.
En una paella, salta la ceba fins que estigui transparent, afegeix la terrina de sofregit, i incorpora el marisc que havíem picat i salta’l a foc alt durant un minut. Afegeix l’anet picat, salpebre i reserva. A la mateixa paella, agrega la mantega, empolvora la farina i ofega, i sense deixar de remenar afegeix la llet a poc a poc fins a formar una beixamel de textura homogènia. Reserva unes cullerades de beixamel en un recipient. Incorporem a la beixamel el sofregit amb el marisc picat que teníem reservat.
Trosseja en dos cada filet de turbot en sentit longitudinal. Prepara una safata de forn amb paper i enrotlla els filets de turbot formant un niu, assegura amb un escuradents i farceix amb una cullera el sofregit amb marisc que teníem reservat. Enforna durant 15 minuts a 200 °C. Salta les rossellones en una paella amb una miqueta d’oli.
Serveix els rotlles de turbot acompanyats de la beixamel i decora amb les rossellones, l’anet i un polsim de pebre.
Que fàcil que és menjar bé