Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lloms de rap amb gamba austral
Descongela en un recipient a la nevera el llom de rap, les gambes i les carxofes. Prepara la salsa daurant les ametlles en un cassó, una vegada daurades les retirem del foc i les col·loquem en un morter, juntament amb uns brins de safrà i uns crostons, ho piquem tot fins a obtenir una textura homogènia.
En una cassola afegim 2 cullerades d’oli, 1 dosi d’all trossejat i la ceba juliana, ho remenem durant 5 minuts a foc lent i immediatament incorporem la picada que tenim en el morter, al costat del vi blanc deixant-lo reduir fins que s’evapori l’alcohol.
Afegim el fumet i ho deixem coure fins que redueixi a la meitat. Incorpora la nata i remenem perquè quedin tots els ingredients integrats, per a obtenir una salsa de textura fina pots passar-ho per la batedora. Trosseja les carxofes en meitats i salta-les en una paella amb una mica d’oli fins que es daurin i reserva.
En una safata per a forn, col·loca una base de patata amb all i julivert directament congelada, unta amb oli els lloms de rap i salpebre al gust, enforna a 180 °C durant uns 12 o 15 min. Escalfa una planxa amb una mica d’oli, marca les gambes i reserva’les. Serveix el llom de rap amb les gambes sobre un llit de patates, afegeix les carxofes i decora amb la salsa d’ametlles.
Que fàcil que és menjar bé