Lloms de rap amb gamba austral

Lloms de rap amb gamba austral

Dificultat Mitja
40 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 ml de Vi blanc
  • •   100 gr d’Ametlles crues pelades
  • •   Safrà
  • •   100 ml de Nata líquida
  • •   100 ml de vi blanc
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela en un recipient a la nevera el llom de rap, les gambes i les carxofes. Prepara la salsa daurant les ametlles en un cassó, una vegada daurades les retirem del foc i les col·loquem en un morter, juntament amb uns brins de safrà i uns crostons, ho piquem tot fins a obtenir una textura homogènia.

En una cassola afegim 2 cullerades d’oli, 1 dosi d’all trossejat i la ceba juliana, ho remenem durant 5 minuts a foc lent i immediatament incorporem la picada que tenim en el morter, al costat del vi blanc deixant-lo reduir fins que s’evapori l’alcohol.

Afegim el fumet i ho deixem coure fins que redueixi a la meitat. Incorpora la nata i remenem perquè quedin tots els ingredients integrats, per a obtenir una salsa de textura fina pots passar-ho per la batedora.  Trosseja les carxofes en meitats i salta-les en una paella amb una mica d’oli fins que es daurin i reserva.

En una safata per a forn, col·loca una base de patata amb all i julivert directament congelada, unta amb oli els lloms de rap i salpebre al gust, enforna a 180 °C durant uns 12 o 15 min.  Escalfa una planxa amb una mica d’oli, marca les gambes i reserva’les. Serveix el llom de rap amb les gambes sobre un llit de patates, afegeix les carxofes i decora amb la salsa d’ametlles.

 

Cuina Lloms de rap amb gamba austral amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits