Corball amb bolets, ceps i puntes d’espàrrecs saltades

Corball amb bolets, ceps i puntes d’espàrrecs saltades

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat
Preparació Mostrar Mostrar

En una paella ofeguem 3 minuts els bolets amb ceps afegint 1 dosis d’all trossejat a foc alt. Afegim el vi blanc i deixem coure fins que s’evapori l’alcohol i reservem.

Posem a escalfar una paella amb un rajolí d’oli i incorporem les porcions de corball, amb la pell cap avall, salpebrem al gust i ho deixem 10 min a foc lent, fins a observar que la pell quedi cruixent i la carn obtingui una textura ferma. Finalment, en una altra paella saltem els espàrrecs 6-8 min amb una miqueta d’oli.

Servim el corball en un llit d’espàrrecs i bolets i decorem amb una mica de cibulet picat i pebre vermell.

 

Cuina Corball amb bolets, ceps i puntes d’espàrrecs saltades amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits