Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Corball amb bolets, ceps i puntes d’espàrrecs saltades
En una paella ofeguem 3 minuts els bolets amb ceps afegint 1 dosis d’all trossejat a foc alt. Afegim el vi blanc i deixem coure fins que s’evapori l’alcohol i reservem.
Posem a escalfar una paella amb un rajolí d’oli i incorporem les porcions de corball, amb la pell cap avall, salpebrem al gust i ho deixem 10 min a foc lent, fins a observar que la pell quedi cruixent i la carn obtingui una textura ferma. Finalment, en una altra paella saltem els espàrrecs 6-8 min amb una miqueta d’oli.
Servim el corball en un llit d’espàrrecs i bolets i decorem amb una mica de cibulet picat i pebre vermell.
Que fàcil que és menjar bé