Llom de salmó amb gamba vermella

Llom de salmó amb gamba vermella

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 Porro
  • •   1 Culleradeta de pebre vermell dolç
  • •   1 Dosi d’all trossejat la Sirena
  • •   Sal
  • •   Pebre mòlt
  • •   Oli d’oliva verge extra
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de salmó submergint-los en aigua freda en el seu propi envàs i la gamba vermella en un recipient a la nevera.Pela 4 gambes. Sofregeix els caps i closques de la gamba vermella amb 2 cullerades d’oli, fins que quedin daurades.

Agrega una dosi d’all trossejat, pebre vermell i remena uns segons. A continuació, cobreix amb el fumet i deixar bullir 5 minuts, retira-ho del foc, cola el brou per a separar les closques i caps de la gamba vermella i deixa reduir en una paella fins que quedi una textura de salsa. Trosseja el porro en juliana i ofega tapat a foc lent a la paella 8 minuts.

Cuina la gamba vermella sencera en una paella, un minut per cada costat i reserva. Salta les 4 gambes pelades 1 minut i reserva. Salpebrem el salmó al gust, previament escalfem una paella amb un rajolí d’oli i incorporem i cuinem els lloms de salmó 3 minuts per cada costat fins que quedin daurats. 

Serveix el salmó sobre una base de porro, afegeix la gamba vermella i salseja, pots posar-li unes fulles d’anet per a decorar.

 

Cuina Llom de salmó amb gamba vermella amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits