Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llom de salmó amb gamba vermella
Descongela els lloms de salmó submergint-los en aigua freda en el seu propi envàs i la gamba vermella en un recipient a la nevera.Pela 4 gambes. Sofregeix els caps i closques de la gamba vermella amb 2 cullerades d’oli, fins que quedin daurades.
Agrega una dosi d’all trossejat, pebre vermell i remena uns segons. A continuació, cobreix amb el fumet i deixar bullir 5 minuts, retira-ho del foc, cola el brou per a separar les closques i caps de la gamba vermella i deixa reduir en una paella fins que quedi una textura de salsa. Trosseja el porro en juliana i ofega tapat a foc lent a la paella 8 minuts.
Cuina la gamba vermella sencera en una paella, un minut per cada costat i reserva. Salta les 4 gambes pelades 1 minut i reserva. Salpebrem el salmó al gust, previament escalfem una paella amb un rajolí d’oli i incorporem i cuinem els lloms de salmó 3 minuts per cada costat fins que quedin daurats.
Serveix el salmó sobre una base de porro, afegeix la gamba vermella i salseja, pots posar-li unes fulles d’anet per a decorar.
Que fàcil que és menjar bé