Cua de rap guisada amb gambes

Cua de rap guisada amb gambes

Dificultat Baixa
35 min
Primer plat
438 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   200 g de patata trossejada la Sirena
  • •   1 culleradeta de pebre vermell fumat
  • •   1 fulla de llorer
  • •   400 ml d'aigua
  • •   Sal
  • •   Oli d’oliva verge extra
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el rap en un recipient amb reixeta dins de la nevera i les gambes amb aigua freda fins perdre la textura de congelat. Posa a escalfar l’aigua i afegeix la dosis de fumet.

Cuina fins que s’hagi dissolt i conserva-ho calent. En una cassola àmplia amb una mica d’oli d’oliva, marca les cues de rap i les gambes pels dos cantons.

Retira-les i en el mateix oli sofregeix la ceba durant 5 minuts a foc molt suau. Afegeix el pebre vermell i remou.

Cobreix amb el brou, afegeix la fulla de llorer i les cues de rap i cuina durant 5 minuts, incorpora la patata i els pèsols i prossegueix la cocció durant 8 minuts més.

Finalment introdueix amb cura les gambes, rectifica de sal i cuina uns minuts més. Al servir, empolvora amb una mica més de pebre vermell.

Compra online Cua de rap guisada amb gambes al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits