Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cua de rap guisada amb gambes
Descongela el rap en un recipient amb reixeta dins de la nevera i les gambes amb aigua freda fins perdre la textura de congelat. Posa a escalfar l’aigua i afegeix la dosis de fumet.
Cuina fins que s’hagi dissolt i conserva-ho calent. En una cassola àmplia amb una mica d’oli d’oliva, marca les cues de rap i les gambes pels dos cantons.
Retira-les i en el mateix oli sofregeix la ceba durant 5 minuts a foc molt suau. Afegeix el pebre vermell i remou.
Cobreix amb el brou, afegeix la fulla de llorer i les cues de rap i cuina durant 5 minuts, incorpora la patata i els pèsols i prossegueix la cocció durant 8 minuts més.
Finalment introdueix amb cura les gambes, rectifica de sal i cuina uns minuts més. Al servir, empolvora amb una mica més de pebre vermell.
Que fàcil que és menjar bé