Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Confit d’ànec amb salsa de fruites
Descongela el mango a sobre d’un colador a la nevera un parell d’hores abans o a temperatura ambient 1 hora abans.
Posa el confit directament congelat al forn preescalfat a 200ºC, amb tot el seu greix.
Escalfa uns 12 minuts i reserva tapat a fora del forn.
Mentre s’escalfa el confit, sofregeix la ceba directament congelada, en una mica d’oli d’oliva, en una cassola baixa i ampla uns 15 minuts.
Afegeix el mango i cuina uns 10 minuts més.
Afegeix la pinya i ruixa amb una mica de vi blanc.
Ratlla una mica de llima per sobre.
Afegeix el suc i una culleradeta de sucre.
Salpebra i afegeix brou de pollastre.
Deixa reduir la salsa.
Col·loca el confit sense el seu greix dins de la cassola.
Tapa-la i acaba d’escalfar suaument.
Que fàcil que és menjar bé