Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llom de lluç amb salsa de bolets, ceps i cebetes perla confitats
Descongela els lloms de lluç en el seu propi envàs dins de la nevera o si tens pressa, els pots submergir en aigua fresca.
Escalfa una cassola amb una mica d’oli i afegeix la ceba directament congelada, quan estigui tendra, afegeix l’assortiment de bolets directament congelats. Quan estiguin tous, afegeix un raig de vi blanc i quan s’evapori l’alcohol afegeix la nata líquida.
Deixa que s’escalfi la salsa, tritura i salpebra.
Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix les cebetes i els ceps directament congelats. Quan estiguin descongelats cuina’ls coberts d’oli a foc baix durant 25 minuts, cola i salpebra.
Estén les patates rostides directament congelades en una safata de forn, afegeix una mica d’oli del confitat de ceps i salpebra-les. Forneja-les a 200ºC durant 12-15 minuts.
Prepara una safata amb paper de forn, col·loca a sobre els lloms de lluç ja salpebrats amb la pell cap amunt, afegeix un raig d’oli del confitat i forneja a 200º C durant 8-10 minuts (es poden fornejar sobre les patates quan aquestes portin 6-7 minuts).
Serveix els lloms de lluç sobre les patates i acompanyats per la salsa, els ceps i les cebetes confitades.
Que fàcil que és menjar bé