Vieires i cues de gamba amb allada

Vieires i cues de gamba amb allada

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
596 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les cues de gamba i les vieires en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Si tens pressa, pots descongelar les vieires submergint el paquet tancat en aigua fresca.

Escalfa una paella amb una mica d’oli, marca les vieires pels dos costats deixant que agafin color, dona punt de sal i reserva-les. Escalfa la mateixa paella amb oli i el bitxo, posteriorment afegeix les dosis d’all i les cues de gamba, dóna punt de sal i deixa cuinar a foc mig un parell de minuts.


Retira del foc i afegeix el julivert i les vieires.

Compra online Vieires i cues de gamba amb allada al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits