Calamarçó farcit amb cues de gamba i cloïsses

Calamarçó farcit amb cues de gamba i cloïsses

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
596 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela a la nevera en un recipient amb reixeta els calamars, les gambes i les cloïsses.

Posa a escalfar l'aigua, agrega la dosis de fumet i cou uns minuts fins que s'hagi dissolt i quedi integrat. Reserva. 

En una cassola àmplia engreixada amb una mica d'oli d'oliva, marca els calamars per ambdós costats. 

Retira i incorpora les verdures per sofregit, cuina durant uns minuts i agrega la salsa de tomàquet, remou i cuina durants uns minuts més. 

Cobreix amb el brou i afegeix els calamars, prosegueix la cocció a foc lent durant 15 minuts. Incorpora las gambes i les cloïsses i cou 
durant un parell de minuts més.

Compra online Calamarçó farcit amb cues de gamba i cloïsses al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits