Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Calamarçó farcit amb cues de gamba i cloïsses
Descongela a la nevera en un recipient amb reixeta els calamars, les gambes i les cloïsses.
Posa a escalfar l'aigua, agrega la dosis de fumet i cou uns minuts fins que s'hagi dissolt i quedi integrat. Reserva.
En una cassola àmplia engreixada amb una mica d'oli d'oliva, marca els calamars per ambdós costats.
Retira i incorpora les verdures per sofregit, cuina durant uns minuts i agrega la salsa de tomàquet, remou i cuina durants uns minuts més.
Cobreix amb el brou i afegeix els calamars, prosegueix la cocció a foc lent durant 15 minuts. Incorpora las gambes i les cloïsses i cou
durant un parell de minuts més.
Que fàcil que és menjar bé