Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Saltat de calamar amb pebrot tricolor i gambes
Descongela els calamars en un recipient amb reixeta dins de la nevera durant tota la nit. Una vegada descongelats asseca’ls bé amb paper absorbent
de cuina.
En una cassola àmplia engreixada amb un rajolí d’oli d’oliva, marca les gambes i reserva-les.
En el mateix oli afegeix l’all i el julivert, remou i incorpora els calamars. Cuina a foc fort durant un parell de minuts.
Afegeix els pebrots directament sense congelar. Condimenta amb una mica de sal i cuina durant 5 minuts, remou de tant en tant. Afegeix les gambes i cuina un minut més.
Serveix el saltat aromatitzat amb una mica de ratlladura i unes rodanxes de llimona.
Que fàcil que és menjar bé