Saltat de calamar amb pebrot tricolor i gambes

Saltat de calamar amb pebrot tricolor i gambes

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
596 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els calamars en un recipient amb reixeta dins de la nevera durant tota la nit. Una vegada descongelats asseca’ls bé amb paper absorbent
de cuina. 

En una cassola àmplia engreixada amb un rajolí d’oli d’oliva, marca les gambes i reserva-les.

En el mateix oli afegeix l’all i el julivert, remou i incorpora els calamars. Cuina a foc fort durant un parell de minuts. 

Afegeix els pebrots directament sense congelar. Condimenta amb una mica de sal i cuina durant 5 minuts, remou de tant en tant. Afegeix les gambes i cuina un minut més.

Serveix el saltat aromatitzat amb una mica de ratlladura i unes rodanxes de llimona.

 

Compra online Saltat de calamar amb pebrot tricolor i gambes al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits