Llom de bacallà amb suquet de cloïsses i escamarlans

Llom de bacallà amb suquet de cloïsses i escamarlans

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
596 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 Gra d’all
  • •   1 Llesca de pa
  • •   5 Brins de safrà
  • •   1 Terrina de sofregit de tomàquet
  • •   20 g d’ametlles torrades
  • •   250 ml d' aigua
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà a la nevera d’un dia per l’altre, a sobre d’una safata amb reixeta i tapat.

Una vegada descongelat, asseca’l i talla’l en dos si vols trossos més petits.

Descongela les cloïsses i els escamarlans submergint-los en aigua freda amb sal uns minuts abans d’utilitzar-los. Escalfa 250 ml d’aigua i aboca el sobre de fumet. Reserva.


En una cassola ampla i baixa escalfa l’oli d’oliva, marca els escamarlans i retira’ls.


Fregeix el gra d’all, la llesca de pa i les ametlles. 


Retira i tritura juntament amb el safrà i dos daus de julivert. Reserva.


A la mateixa cassola sofregeix els 3 daus d’all, afegeix el sofregit i banya-ho amb el fumet de roca La Sirena.  Enfarina el bacallà i afegeix-lo
a la cassola. Cou 5 minuts.


Afegeix la picada. Deixa-ho bullir i afegeix els escamarlans i les cloïsses. 


Rectifica de sal i serveix.

 

Compra online Llom de bacallà amb suquet de cloïsses i escamarlans al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits