Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llom de bacallà amb suquet de cloïsses i escamarlans
Descongela el bacallà a la nevera d’un dia per l’altre, a sobre d’una safata amb reixeta i tapat.
Una vegada descongelat, asseca’l i talla’l en dos si vols trossos més petits.
Descongela les cloïsses i els escamarlans submergint-los en aigua freda amb sal uns minuts abans d’utilitzar-los. Escalfa 250 ml d’aigua i aboca el sobre de fumet. Reserva.
En una cassola ampla i baixa escalfa l’oli d’oliva, marca els escamarlans i retira’ls.
Fregeix el gra d’all, la llesca de pa i les ametlles.
Retira i tritura juntament amb el safrà i dos daus de julivert. Reserva.
A la mateixa cassola sofregeix els 3 daus d’all, afegeix el sofregit i banya-ho amb el fumet de roca La Sirena. Enfarina el bacallà i afegeix-lo
a la cassola. Cou 5 minuts.
Afegeix la picada. Deixa-ho bullir i afegeix els escamarlans i les cloïsses.
Rectifica de sal i serveix.
Que fàcil que és menjar bé