Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cassola lleugera de verat amb verdures i ametlles
Descongela el verat sobre una safata amb reixeta a la nevera.
Escalfa una cassola baixa, afegeix una mica d’oli d’oliva i les dosis d’all.
Afegeix la ceba directament congelada i deixa-la a foc suau 15 minuts, afegeix els pebrots i deixa 5 minuts més. Finalment afegeix les mongetes i una mica més d’aigua, i finalitza la cocció en uns 10 minuts. Salpebra i afegeix el pebre vermell.
Quan les verdures estiguin al seu punt, salpebra el peix i afegeix-lo a la cassola. Ruixa amb el suc d’una llimona i afegeix les dosis de julivert i les ametlles picades i tapa. Cou uns 3 minuts i reserva amb la cassola tapada.
Serveix amb unes rodanxes de llimona.
Pots utilitzar altres verdures al teu gust i en comptes de llimona pots utilitzar vinagre blanc. També pots substituir el pebre per dues cullerades de romesco.
Que fàcil que és menjar bé