Sardines amb veggiemix de llenties, quinoa y búrgul amb nous

Sardines amb veggiemix de llenties, quinoa y búrgul amb nous

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
596 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1/2 llimona
  • •   6 ½ nous
  • •   Molinet pebres
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal fina
  • •   Paper de forn la Sirena
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els filets de sardina en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Prepara un oli d’all i julivert: barreja un dau d’all, un altre de julivert i cobreix-ho amb oli.

 

Deixa macerar els filets de sardina uns minuts, salpebrats, amb unes gotes de llimona i coberts per l’oli d’all i julivert.

 

En una paella amb una mica d’oli ben calent afegeix el veggiemix i un dau d’all, tot directament congelat.

 

Ofega a foc baix durant 4-5 minuts, salpebra i reserva. També es pot preparar en el microones.

 

Col.loca els filets de sardina amb la pell cap amunt en una safata amb paper de forn. Forneja a 200ºC amb ventilador durant 6-7 minuts.

Serveix les sardines amb el veggiemix i empolvora amb unes nous trossejades.

 

Compra online Sardines amb veggiemix de llenties, quinoa y búrgul amb nous al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits