Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Broqueta de carn de vieira amb gamba austral i maionesa d’all negre
Descongela les cues de gamba austral en un recipient amb reixeta en la nevera. Descongela la carn de vieira de la mateixa manera o bé submergint-la en aigua freda el amb el seu propi envàs al buit tancat.
Talla a làmines dos grans d’all negre; salta les làmines i reserva-les. En la mateixa paella, salta les cues de gamba i també reserva-les. Tot seguit, salta la carn de vieira amb una mica més d’oli i retira.
Fes una maionesa amb les cabeces d’alls negres: posa l’ou, els alls negres pelats, la sal i el vinagre en un got per poder triturar. Tritura i després aboca l’oli lentament, per tal que vagi emulsionant la salsa. Si cal, rectifica de sal.
Munta les broquetes. En un plat, fes unes pinzellades amb la maionesa d’all negre, col·loca les broquetes, empolvora amb una mica de pebre vermell i decora amb les làmines d’all negre.
Que fàcil que és menjar bé