Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Salmó Arc Iris
Descongela el salmó en un recipient amb reixeta dins de la nevera o submergeix els paquets en aigua freda moments abans d’utilitzar-lo. Una vegada descongelat, talla’l a daus i salpebra’l.
Descongela el mango dins d’un colador a la nevera o a temperatura ambient.
Barreja dos dosis de julivert amb 4 cullerades d’oli d’oliva. Reserva. Remou quan es descongelin. Bull la pasta al dente. Cola-la i reserva-la calenta dins de la cassola.
Salteja els floretes de verdura en una paella o escalfa al micro segons les instruccions. Barreja la pasta calenta amb les verdures i els daus de salmó. Tapa i reserva uns minuts per aconseguir que el salmó es cuini.
Afegeix el mango. Ralla la pell de llimona a sobre de la cassola, exprimeix el suc. Afegeix el gingebre. Salpebra.
Afegeix l’oli de julivert i serveix temperat.
Pots saltar els daus de salmó en una paella amb una mica d’oli.
Que fàcil que és menjar bé